Mata: Česitam Chelseaju na tituli

Pomirio se sa sudbinom

Mata: Česitam Chelseaju na tituli

Vezni fudbaler Manchester Uniteda je putem društvenih mreža odlučio čestitati svom bivšem klubu Chelseaju na tituli prvaka, iako ona još uvijek nije matematički osigurana.

Istini za volju, pravo čudo treba da se desi pa da Chelsea ne osvoji osam bodova iz narednih šest utakmica, koliko im je potrebno da zvanično osvoje trofej Premiershipa.

"Iako sam ljut zbog poraza, želim reći da sam ponosan načinom na koji smo se suprotstavili Chelseaju. Također, čestitam svom bivšem klubu na jako lijepom dočeku", napisao je između ostalog Mata, koji je potom dodao:

"Želim ovu priliku iskoristiti da čestitam Chelseaju na tituli prvaka Engleske"

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.