Memišević i Đumić odigrali po 90 minuta

Holandija

Memišević i Đumić odigrali po 90 minuta

E. Škorić

Groningen je u gostima kod Go Ahead Eaglesa slavio s 3:2 u meču 32. kola holandske Eredivizije.

Mahi je u 37. minuti donio Groningenu vodstvo, ali je u 74. minuti Hendriks pogodio za 1:1, da bi u 80. minuti Drost vratio prednost gostima.

Ipak, Maatsen u 89. minuti pogađa za 2:2, ali je Mahi u nadoknadi drugim golom donio pobjedu timu Samira Memiševića. Bh. reprezentativac je odigrao 90 minuta za Groningen.

I Dario Đumić je igrao 90 minuta za NEC Nijmegen, koji je kod kuće s 1:0 poražen od Excelsiora, te je i dalje u opasnoj zoni. 

Od ostalih mečeva u Holandiji, Alkmaar je s 2:1 pobijedio Twente, dok je Heracles istim rezultatom pobijedio Zwolle u gostima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi