Mešanović: Golom sam se zahvalio treneru

Pogodio za bod protiv Dinama

Mešanović: Golom sam se zahvalio treneru

E. Škorić

Bivši mladi bh. reprezentativac i napadač Osijeka Jasmin Mešanović postigao je pogodak u remiju njegovog kluba protiv Dinama.

Osijek je na Gradskom vrtu stigao do velikog boda protiv aktuelnog prvaka. Mešanović je u finišu pogodio za 1:1 i taj bod mogao bi puno značiti Osijeku.

"Svaki trening radim maksimalno. Moje je da radim, treniram, a na treneru je da li igram ili ne. Izvršavam svaku naredbu treninga. Ušao sam, pogodio i tako se zahvalio treneru", kazao je Mešanović, dodavši:

"Moja prirodna pozicija je napadač i odgovara mi igra s dva špica. Ovaj gol mi puno znači. Čitava ekipa je odigrala fenomenalno i ovaj bod sigurno puno vrijedi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.