Mešanović: Ovaj osjećaj je nemoguće opisati
Foto: EPA

Postigao prvijenac u Ligi prvaka

Mešanović: Ovaj osjećaj je nemoguće opisati

Jasmin Mešanović je praktično do jučer igrao u toliko osporavanoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a sada je svojim golom odlučio jednu utakmicu u Ligi prvaka.

Njegov Maribor je u Moskvi gubio sa 1:0 sve do posljednjih trenutaka susreta, a bh. napadač je u drugoj minuti sudijske nadoknade pogodio za konačnih i iznenađujućih 1:1.

"Ovaj osjećaj je nemoguće opisati. Hvala Tavaresu, hvala Vršiću na centaršutu i cijeloj ekipi za ovo što smo večeras uradili. Mnogo mi znači ovaj gol ali bih ga sejedno mijenjao za pobjedu koju smo danas zaslužili", rekao je Mešanović nakon utakmice.

Jasmin Mešanović je ove sezone odigrao već 27 utakmica za Maribor u svim takmičenjima, a ovo mu je bio deveti gol. S obzirom da je riječ o najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi, jasno je da će ga najduže pamtiti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi