Mourinho: Kako da nađem boljeg napadača od Coste?

Trener Chelseaja

Mourinho: Kako da nađem boljeg napadača od Coste?

Chelsea je bez mnogo problema osvojio naslov prvaka u engleskom Premiershipu i tamošnji mediji već su počeli sa špekulacijama o pojačanjima za narednu sezonu.

Ipak, Jose Mourinho smatra da je njegov tim nemoguće pojačati, jer već u svojim redovima posjeduje igrače koji su najbolji na svijetu na svojim pozicijama.

"Kako da nađem boljeg napadača od Diega Coste ili boljeg veznog igrača od Nemanje Matića? Toga nema, kao što nema boljeg desnog beka od Branislava Ivanovića", kazao je Mourinho i dodao:

"Sviđaju mi se igrači koje imam, sretan sam sa njima. Normalno je da uvijek dođu dvojica ili trojica, ali igrači koji su mi potrebni već imam u timu. Želim da ih zadržim. Prošle sezone sam imao neke koje sam želeo da prodam. Najvažnije je ne izgubiti bitne igrače na tržištu. Naš tim je veoma dobar. Imali smo mnogo povreda, samo trojica su odigrala svih 38 utakmica u Premier ligi", istakao je portugalski stručnjak. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrači koji se u posljednje vrijeme najviše povezuju sa Chelseajem su Antoine Griezmann i Radamel Falcao.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.