Muhamed Bešić debituje danas protiv Arsenala

Mo u konbinacijama

Muhamed Bešić debituje danas protiv Arsenala

Jedan od derbija drugog kola Premiershipa igrat će danas Everton i Arsenal. Tim sa Goodisona tražit će novu pobjedu protiv renomiranog protivnika, a svoje prve minute u novom klubu danas bi prema najavama engleskih medija trebao zabilježiti i naš reprezentativac Muhamed Bešić. 

Osim Bešića danas će po svemu sudeći debitovati i Christian Atsu. Menadžer Roberto Martinez danas može računati i na Seamusa Colemana koji je u prošlom kolu zbog povrede ušao sa klupe za rezeervne igrače.

Upravo bi Coleman mogao zamijeniti Ivan Stonesa. Ross Barkley i Arouna Kone neće nastupiti zbog povrede koljena, dok je Bryan Oviedo van konkurencije zbog loma noge.

U konkurenciji za današnji meč su: Howard, Coleman, Distin, Jagielka, Baines, Barry, McCarthy, Osman, Pienaar, Lukaku, Robles, Hibbert, Stonesi, Alcaraz, Gibson, Bešić, McGeady, Naismith, Mirallas i Atsu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.