"Ne očekujemo laganu šetnju kroz baraž, ali želimo na EP"

Martin O'Neill pred susret s BiH

"Ne očekujemo laganu šetnju kroz baraž, ali želimo na EP"

M. Šljivak

Martin O'Neill, selektor reprezentacije Irske, nije zadovoljan činjenicom da će njegov tim ostati dan duže u Bosni i Hercegovini.

O'Neill je želio da se njegov tim vrati u Dublin odmah po završetku meča, ali to im neće biti omogućeno.

"Moraćemo prenoćiti u BiH, jer ne možemo se odmah vratiti u Dublin. Tamo ćemo početi pripremati uzvrat. Ali, uzalud ćemo se pripremati, ako ne pripremimo dobro prvu utakmicu", rekao je O'Neill, te je dodao:

"Bez puno priče, utakmice će biti teške. Niko ne očekuje da ćemo se prošetati kroz baraž. Ipak, ne želimo da tek tako ispustimo šansu da odemo na Evropsko prvenstvo", dodao je irski selektor.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prvi meč protiv BiH i Irske igra se u petak u Zenici, a revanš je tri dana kasnije u Dublinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.