Nekadašnja želja Wengera na meti Watforda

Napušta Valenciju?

Nekadašnja želja Wengera na meti Watforda

E. Ganibegović

Aymen Abdennour koji trenutno nastupa za Valenciju nalazi se na meti Watforda.

Sky Sports prenosi kako Watford u svoje redove planira dovesti igrača Valencije Aymen Abdennoura.

Jedan od izvora Sky Sprots piše kako Watford želi najprije jednogodišnju posudbu od 1.8 miliona funti sa opcijom otkupa igrača za 7 miliona funti.

27-godišnji reprezentativac Tunisa je u redove Valencije stigao iz Monaca, međutim u prethodnoj sezoni se i nije baš naigrao pa bih zbog toga mogao napusiti Šišmiše.

Watford je u potrazi za defanzivcem, a Aymen Abdennour je prvi na listi njihovih želja. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo Abdennour je svoju karijeru počeo u Tunisu, gdje je igrao za Etoile du Sahel, nakon toga odlazi u Francusku gdje je igrao za Toulouse i Monaco, zatim odlazi u Valenciju za koju nastupa od 2015. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi