Neymar: Za mene nema dileme ko je najbolji

Messi ispred Ronalda

Neymar: Za mene nema dileme ko je najbolji

E. Škorić

Počinje velika borba za Zlatnu loptu, a kao i svake godine, kandidati su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

U 2016. godini i Ronaldo i Messi su imali svoje briljantne partije, osvajali su trofeje, ali Zlatna lopta ide u ruke samo jednom. Svako od njih ima svoje fanove i svoje glasove, a nije tajna za koga Neymar navija.

"Ne znam ko će pobijediti. Za mene postoji samo jedan. Najbolji, a to je Leo. Ako gledate samo nogomet i igre na terenu, Messi je najbolji. Cristiano je sjajan igrač, uradio je mnoge stvari i ja ga poštujem, ali po meni Messi treba dobiti nagradu", rekao je Neymar.

Potom se brazilski napadač prisjetio nedavnog El Clasica u kojem nije bilo pobjednika (1:1) pošto je Sergio Ramos u 90. zabio gol.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imam osjećaj da je to propuštena šansa. Izgubilli smo dva boda iako smo praktično već riješili utakmicu, ali desi se da primimo gol na kraju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi