"Nismo se dogovorili, pregovori se nastavljaju"

Predsjednik Trabzonspora o Višći

"Nismo se dogovorili, pregovori se nastavljaju"

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Basaksehira, Edin Višća, jedna je od zvijezda prelaznog roka u Turskoj.

Nekadašnji fudbaler Željezničara već duže vrijeme se povezuje sa jednim od najboljih turskih klubova Trabzonsporom, no iako svaki dan iz Turske stižu informacije da je transfer dogovoren, od toga trenutno nema ništa.

Naime, predsjednik Trabzonspora govorio je za turske medije o prelaznom roku, a između ostalog osvrnuo se i na eventualni dolazak bosanskohercegovačkog reprezentativca.

"Poslali smo ponudu Basaksehiru, no još uvijek se nismo dogovorili. Razgovori se nastavljaju", izjavio je prvi čovjek Trabzonspora, Muharrem Usta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi