Nove teške optužbe PSG-a na račun glavnog sudije

Ne mogu prežaliti poraz od Barce

Nove teške optužbe PSG-a na račun glavnog sudije

E. Čaušević
Teme:

PSG je u srijedu navečer doživio pravi šok jer je poražen od Barcelone sa 6:1 i tako su se igrači francuske ekipe oprostili od Lige prvaka.

Aktuelni prvak Francuske je u prvom meču u Parizu slavio sa 4:0 i mnogi su vjerovali da je njihov posao u ovom okršaju završen. Ipak, katalonski klub je na domaćem terenu uspio napraviti veliko čudo i plasirati se u četvrtfinale ovog takmičenja.

Na udaru navijača PSG-a nakon utakmice našao se glavni sudija Deniz Aytekin koji je prema mišljenju igrača i navijača francuske ekipe poklonio drugi penal Barceloni. Također, igrači PSG-a bili su bijesni na sudiju jer nije njima svirao penal nakon starta Mascherana na Di Marijom.

Ovaj njemački sudija bit će žestoko kažnjen ukoliko se ispostavi da su navodi igrača PSG-a istiniti. Naime, oni su nakon meča izjavili da im je sudija Aytekin govorio "Je*ite se", svaki put kada su željeli nešto da prigovore.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovu vijest prenijeli su francuski mediji, a odgovori UEFA-e i Aytekina se još uvijek čeka. Mediji u Španiji prenijeli su da nas da to nije istina, te da je to još jedan pokušaj PSG-a da okrive sudiju za težak poraz na Nou Campu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi