"O Sarajevu ne znam mnogo, ali tu je Google da mi pomogne"

Fudbaler Zarije nakon žrijeba

"O Sarajevu ne znam mnogo, ali tu je Google da mi pomogne"

Defanzivac Zarije Balti Maksim Foksha bio je oprezan u izjavi za moldavske medije u kojoj je govorio o žrijebu 1. pretkola Evropske lige.

Moldavci su za protivnika dobili Sarajevo, a čini se da u ovom klubu nisu ni pretjerano oduševljeni, ali ni razočarani žrijebom. Vjerovatno je najveći razlog tome to što još uvijek nisu dovoljno upućeni, što je sasvim razumljivo.

To se barem da zaključiti nakon izjave 25-godišnjeg defanzivca, koji je poručio da o Sarajevu još uvijek ne zna previše toga.

"Izvukli smo protivnika o kojem ne znam mnogo. Ali, živimo u takvom vremenu, pa će mi Google pomoći da se upoznam sa Sarajevom", započeo je kroz smijeh Foksha, koji je potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mogli smo izvući Glasgow Rangers, koji je najjači rival, ali i Vallettu sa Malte. Oni su lično bili moja želja, jer sam igrao tamo i znam da bismo imali šansu da prođemo. Za protivnika smo dobili Sarajevo, a ja ne mogu reći jesmo li imali sreće u žrijebu. To će nam svima biti jasno nakon što se odigraju obje utakmice".

Zaria će prvi meč igrati na svom terenu, a 25-godišnji Foksha je poručio da to, po njegovom mišljenju, ne igra apsolutno nikakvu ulogu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi