Odbijena ogromna ponuda Barcelone za Dybalu
Foto: EPA

Nudili 80 miliona eura

Odbijena ogromna ponuda Barcelone za Dybalu

M. Šljivak

Paulo Dybala ostaće igrač Juventusa.

Sjajni Argentinac je prošlog ljeta za 40 miliona eura stigao iz Palerma, a odigrao je vrhunski sezonu u kojoj je Stara dama ponovo došla do dvostruke krune.

Dybala se našao na radaru Barcelone. Čovjek koji mu je omogućio dolazak u Italiju Gustavo Mascardi otkrio je kako je ponuda Katalonaca od 80 miliona eura glatko odbijena, jer sjajni fudbaler želi ostati u Torinu.

"Kada sam razgovarao s njim vidio sam da je na pravom putu. Istina je da je Barcelona nudila ogroman nova za njega, čak duplo od onog što su Bianconeri platili Palermu. Međutim, odbio je da ode tamo, jer je želio da se dokaže u Juventusu", rekao je Mascardi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajni 22-godišnji Dybala je u prvoj sezoni u dresu Stare dame postigao 19 pogodaka u 34 nastupa za klub.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi