Optužbe na račun Reala: Imali su pomoć sudija

U Sportingu smatraju da su oštećeni

Optužbe na račun Reala: Imali su pomoć sudija

E. Škorić

U Sportingu smatraju da je Real Madrid imao pomoć sudija u meču Lige prvaka.

Real je gubio u Madridu od Sportinga s 1:0, a u završnici su Ronaldo i Morata donijeli trijumf Kraljevima. Iako se činilo i čini kako nema sportnih situacija s ovog meča, Lisabonci smatraju da je Real podpomognut od strane sudija.

"Real osjeća potrebu da ponavlja stalno kako je najbolji klub na svijetu, a imaju pomoć sudija. Mi smo pokazali koliko smo veliki. Pokazali smo to i na terenu i van njega. Ne živimo od moralnih pobjeda, ali dalje idemo zajedno. Borit ćemo se do kraja", rekao je Nuno Saraiva ispred Sportinga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Zašto nam je sudija isključio trenera? Faul na Cristianu? Ne, nije bio. Ali šta da se radi, tako je kako je", tvrdi Saraiva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi