O'Shea i Long spremni za duel protiv BiH?

Oporavio se i Jonathan Walters

O'Shea i Long spremni za duel protiv BiH?

Selektor irske reprezentacije Martin O'Neill vjerovatno će u sutrašnjoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine imati na raspolaganju O'Shea, Longa i Waltersa.

Prema pisanju tamošnjih medija, kapiten tima John O'Shea i napadač Shane Long bili su prisutni na današnjem treningu koji je bio zatvoren za javnost, a pred meč za našom reprezentacijom Irce je posebno obradovao i povratak Jonathana Waltersa. 

"Walters je došao i nadam se da se ništa neće iskomplikovati. On je fizički spreman da odigra ovu utakmicu", izjavio je selektor Martin O'Neill.

Situacija sa O'Sheom i Longom i dalje nije definisana. Pomenuti dvojac nije potpuno spreman, ali unatoč tome ima želju da nastupi u najvažnijoj utakmici i ne treba napominjati koliko bi njihov povratak značio za Republiku Irsku. 

Revanš meč baraža za Evropsko prvenstvo između Republike Irske i Bosne i Hercegovine igra se u ponedjeljak u Dublinu od 20:45 sati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti