Paulinho oduševljen: Ovo je nešto posebno

Paulinho oduševljen: Ovo je nešto posebno

E. Škorić

Brazilac Paulinho ističe da je sretan svojim početkom u Barceloni.

Paulinho je stigao iz Kine i bio je na meti kritičara, ali je u zadnja dva nastupa postigao dva gola i pokazao da zaista ima šta da ponudi ljubiteljima nogometa u Kataloniji.

"Zahvalan sam životu što me doveo u Barcelonu. Ovdje sam blizu velikih igrača, što me čini jako sretnim i impresioniran sam kako su me prihvatili i kako mi pomažu svakog dana", kazao je Paulinho, pa je dodao:

"Igrati odmah pored Messija je velika čast i nešto posebno, to je najbolji igrač na svijetu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Najbolji način da se svima zahvalim je da nastavim dobro igrati i da pomognem u ostvarivanju ciljeva. Idemo utakmicu po utakmicu", istakao je Paulinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi