Pique: Moj san je da budem predsjednik Barcelone

Iskreno priznao

Pique: Moj san je da budem predsjednik Barcelone

E. Čaušević

Odbrambeni fudbaler Barcelone, Gerard Pique, izjavio je da nema želju da se nakon završetka igračke karijere bavi trenerskim poslom.

Ovaj 30-godišnji fudbaler iskreno je priznao za španske medije da se nakon završetka igračke karijere neće baviti trenerskim pozivom. Pique je izjavio da ima druge planove, te da mu je san da jednog dana postane predsjednik Barcelone.

"Nisam stvoren da budem trener. Želim da budem trener Barcelone, to je moj san. Kada se penzionišem radit ću sve što treba za klub koji volim. Znamo da se ništa ne može ostvariti preko noći, ali sam spreman da učim i na kraju ispunim svoj san", rekao je Pique.

Navijači Barcelone poručili su Piqueu da vjeruju da će on biti pravi izbor za predsjedničko mjesto u budućnosti katalonskog kluba. Pique je svojim ponašanjem prema ostalim igračima pokazao da se već sada na neki naći ponašao kao njihov stariji brat. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi