Pjanić zbog povrede ostao u svlačionici

Loše vijesti za Baždarevića

Pjanić zbog povrede ostao u svlačionici

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras na Maksimiru igraju protiv Dinama u okviru 2. kola grupne faze Lige prvaka.

Stara dama je rutinski odigrala prvo poluvrijeme na Maksimiru, a briljirao je bh. reprezentativac Miralem Pjanić. Bh. fudbaler je u 26. minuti utakmice doveo Juventus u vodstvo, a nekoliko minuta kasnije upisao je fenomenalnu asistenciju kada je Higuain povisio na 2:0.

Ipak, Pjanić je nakon prvog dijela utakmice ostao u svlačionici, a umjesto njega u igru je ušao Cuadrado. Pjanić je šepajući napustio travnjak, te se požalio ljekarima Juventusa na bolove u zglobu desne noge.

Još uvijek nije poznato koliko je ozbiljna povreda bh. reprezentativca, a svi se nadamo da je izašao iz preventivnih razloga. Podsjećamo, za desetak dana našu selekciju očekuje meč kvalifikacija protiv Belgije i bio bi veliki udarac ako bi Pjanić propustio ovu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Koliko je ozbiljna povreda bh. reprezentativca trebalo bi se znati nakon utakmice kada Pjanić odradi dodatne pretrage.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti