Počela trka velikana za fudbalera Watforda
Foto: EPA

Richarlisona žele veliki timovi

Počela trka velikana za fudbalera Watforda

M. Šljivak

Najbolji fudbaler Watfoda, Brazilac Richarlison (20), mogao bi uskoro promijeniti klub.

Za usluge 20-godišnjeg fudbalera ozbiljan interes pokazuju komšije iz Londona, ekipe Chelseaja i Tottenhama.

Richarlison je za 13 miliona funti tokom ljeta stigao u Watford iz Fluminensea. Pokazao se kao sjajno pojačanje i već je postigao četiri gola u 11 nastupa. 

Odlične igre nisu prošle nezapaženo, pa su Chelsea i Tottenham odlučili da ga pokušaju dovesti u svoje redove. Takve vijesti nisu iznenadile menadžera Watforda Marca Silvu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To me uopšte ne iznenađuje. On je sjajan igrač, svi pričaju o njemu i ima veliki utjecaj na igru našeg tima. Ne čudi me što su ga svi primijetili jer je on mnogo drugačiji od ostalih brazilskih fudbalera. Fantastičan je, talentovan i uvjeren sam da će imati veliku karijeru", rekao je Silva.

Watford je nakon dobrog uvoda u sezonu vezao tri uzastopna poraza i trenutno su deveti na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi