Porto za Danila od Barce traži 30 miliona eura i Tella
Foto: epa.eu

Visoka cijena za Brazilca

Porto za Danila od Barce traži 30 miliona eura i Tella

Prema pisanju portugalskog lista Sport Porto je spreman na dogovor sa Barcelonom, a vezano za eventualni transfer brazilskog defanzivca Danila.

Za svog stopera Porto želi Cristiana Tella, koji trenutno igra na posudbi upravo u redovima Porta, plus 30 miliona eura.

Danilo, koji je nekoliko sezona dijelio svlačionicu sa Neymarom u redovima Santosa, postao je jako važan igrač portugalskog kluba, a njegov eventualni odlazak Porto želi nadomjestiti astronomskim obeštećenjem.

Inače, Danilova otkupna klauzula je 50 miliona eura, ali je Porto spreman da spusti cijenu na nešto razumljivih 30 miliona, naravno ako Katalonci u ovaj "deal" ubace Cristiana Tella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.