Posebni se oprostio od Vilanove: Ovo je tužan dan za sve
Foto: EPA

Oglasio se i Mourinho

Posebni se oprostio od Vilanove: Ovo je tužan dan za sve

M. Šljivak

Tito Vilanova, nekadašnji trener Barcelone, jedan od kreatora lepršave igre katalonskog giganta preminuo je danas nakon duge borbe s rakom pljuvačne žlijezde.

Kompletan fudbalski svijet je šokiran smrću Vilanove, a oglasio se i menadžer Chelseaja Jose Mourinho, koji je imao dosta sukoba s Vilanovom, dok je Posebni obavljao funkciju trenera Real Madrida.

"Ovo je tužan dan za fudbal, za Barcelonu, a naročito za njegovu porodicu i prijatelje. U ime svih iz Chelseaja, upućujem saučešće u ovim teškim trenucima", rekao je Mourinho,

Tito Vilanova je danas preminuo u 46. godini...

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.