Potvrđeno: Adam Ounas novi igrač Napolija

Stiže iz Bordeauxa

Potvrđeno: Adam Ounas novi igrač Napolija

E. Čaušević
Teme:

Mladi vezni fudbaler francuskog Bourdeauxa, Adam Ounas, odlučio je svoju karijeru nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Ovaj 20-godišnji fudbaler je bio na meti mnogih klubova, a prošlog ljeta bio je na korak od prelaska u Manchester United. Ipak, do tog transfera nije došlo pa je Ounas još jednu sezonu odlučio ostati u redovima francuskog kluba.

Međutim, ovog ljeta bilo je jasno da će Bordeaux teško zadržati ovog mladog veznog igrača koji se na kraju odlučio za odlazak u Seriju A. Ounas je izabrao Napoli, a to je potvrdio na svom zvaničnom Twitter profilu.

"Zvanično želi potvrditi da je Napoli moj novi klub, te da su boje ovog kluba moje nove boje. Ovo je veliki izazov, ali odlučan sam da pokušam da se dokažem u velikom klubu. Hvala Bordeauxu na svemu i želim im mnogo sreće u budućnosti", poručio je Ounas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti