Problemi za zvijezdu Juventusa su puno ozbiljniji

Lichsteiner ima probleme sa srcem

Problemi za zvijezdu Juventusa su puno ozbiljniji

E. Škorić

Švicarski reprezentativac i nogometaš Juventusa Stephen Lichsteiner ima problema sa srcem.

Lichstainer je imao probleme s disanjem, pa je zamijenjen na poluvremenu utakmice protiv Frosinonea i zadržan je u bolnici.

Poslije pretraga sumnja se da Švicarac ima problema sa srcem, pa će morati na dodatna ispitivanja. 

Lichsteiner neće igrati večeras protiv Seville za Staru damu u meču drugog kola grupne faze Lige prvaka i vjerovatno neće biti u rosteru ni za vikend, a propustio je i gostovanje Napoliju u prošlom kolu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Morat će mirovati, a ukoliko se sumnje ispostave tačnim, manje će imati na umu nogomet, a više svoje zdravlje. U svakom slučaju, ljubimcu navijača iz Torina želimo sve najbolje kada je zdravlje u pitanju. 

Ono po čemu će ga pamtiti u Juventusu je svakako prvi gol na zvaničnim mečevima na novom stadionu u dresu Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.