PSG ubjedljiv protiv Intera

Prijateljska utakmica u Americi

PSG ubjedljiv protiv Intera

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su u prijateljskoj utakmici ubjedljivo savladali Inter sa 3:1.

Ove dvije ekipe nalaze se na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama pred početak nove sezone. PSG je u poprilično rezervnom sastavu bio prejak za Inter. 

Aktuelni prvak Francuske do prednosti je stigao u 14. minuti kada je mrežu Intera zatresao Aurier. Ipak, ekipa Roberta Mancinija u samom finišu utakmice uspjela je da stvari vrati na početak kada je sa bijele tačke precizan bio Stevan Jovetić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim to je bilo sve što je Inter pokazao u ovoj utakmici. Parižani su u 61. minuti ponovo stigli do prednosti, a ovaj put strijelac je bio Kurzawa. Konačnih 3:1 svojim drugim golom postavio je Aurier u finišu utakmice.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi