Ramos: Ovako se ne igra za Real Madrid

Kapiten nakon blamaže u El Clasicu

Ramos: Ovako se ne igra za Real Madrid

Sergio Ramos je sa svojim saigračima doživio pravu blamažu u jučerašnjem El Clasicu koji je odigran na Santiago Bernabeu.

Kapiten Reala se nakon utakmice osjećao dužnim da pošalje poruku navijačima svog kluba, koji su razočarani napustili tribine stadiona u Madridu.

"Moramo zamoliti navijače da nam oproste zbog ove loše partije, a ja se nadam da hoće. Nismo igrali onako kako se treba igrati za Real Madrid", rekao je Ramos, koji je potom dodao:

"Naši navijači žele djela, a ne riječi. Mi igrači smo ljući od bilo koga zbog ovog poraza, jer je ovo bila prilika da postanemo lideri na tabeli. Ostaje nam da popravimo dojam u narednim mjesecima".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid sada ima šest bodova zaostatka za Barcelonom, koja se nalazi na čelu tabele sa 30 osvojenih bodova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.