Ranieri od aprila na novom poslu?
Foto: EPA

Postaje dio tima Sky Sportsa?

Ranieri od aprila na novom poslu?

M. Šljivak

Italijanski stručnjak Claudio Ranieri ostao je bez posla nakon što je u februaru dobio otkaz u ekipi Leicestera.

Iako je prije samo nekoliko mjeseci Lisice odveo do prvog naslova u klupskoj historiji, serija loših rezultata je Ranierija koštala posla i odlučeno je da mu se uruči otkaz.

Odmah po otkazu Ranieri je dobio nekoliko ponuda. Ipak, sve je odbio jer želi da se odmori od trenerskog posla, ali bi do kraja sezone Ranieri mogao doći do novog posla.

Navodno, Sky Sport je ponudio Italijanu saradnju i on bi do kraja sezone mogao da vodi emisiju "Monday Night Football", zajedno sa Jamiejem Carragherom i Garyjem Nevilleom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ranieri bi prvu emisiju trebao snimiti 10. aprila, a ako sve prođe kako treba, saradnja bi se mogla nastaviti do kraja sezone.

Ovo će biti jedinstvena šansa da se sjajni italijanski stručnjak okuša i u analizi utakmica i biće jako zanimljivo vidjeti kako će mu to ići od ruke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi