Real Madrid vraća Moratu na Bernabeu?

Kraljevski klub želi otkupiti njegov ugovor

Real Madrid vraća Moratu na Bernabeu?

E. Čaušević

Napadač Juventusa Alvaro Morata i ove sezone pruža odlične partije u dresu Stare dame.

Morata je u Juve stigao 2014. godine iz Real Madrida, ali kraljevski klub sada želi da ga vrati na Santiago Bernabeu. U ugovoru španskog napadača stoji da Real ima pravo da otkupi njegov ugovor za 30 miliona eura.

Florentino Perez danas je izjavio da ozbiljno razmatra mogućnost da Moratu ovog ljeta vrati u kraljevski klub.

Iako je Morata u nekoliko navrata govorio da je sretan u Juventusu, nije tajna da je njegova najveća želja da se vrati u Real Madrid i dokaže svima da je kalibar za jedan od najboljih klubova na svijetu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interes za Moratu pokazali su Arsenal, Chesea i dva Manchestara, ali bi u tom slučaju njegova cijena mogla biti oko 50 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi