Rijeka poražena u Roterdamu, Sevilla bolja od Standarda

Odigrane utakmice četvrtog kola Evropske lige

Rijeka poražena u Roterdamu, Sevilla bolja od Standarda

Odigrane su utakmice četvrtog kola Evropske lige u okviru grupe G. Rijeka je poražena na gostovanju u Roterdamu od Feyenoorda. 

Sevilla je na svom terenu dočekala Standard Lijež. Domaćin je do vodstva došao u 19. minuti susreta, a mrežu Standarda zatresao je Gameiro. Gosti su se vratili u 32. minuti susreta, a strijelac je bio M'Poku. 

Ekipa iz Andaluzije uspjela je do odlaska na odmor vratiti prednost. Mrežu Standarda zatresao je Reyes u 41. minuti susreta. Domaćin je do trećeg gola došao u 90. minuti susreta, a strijelac je bio Bacca. 

Feyenoord je na svom terenu ugostio Rijeku. Domaćin je već nakon devet minuta došao do prednosti, a mrežu Vargića zatresao je El Ahmadi. Samo 11 minuta kasnije bilo je 2:0, a pogodak za domaće postigao je Immers. Ostalo je nakon prvih 45 minuta susreta 2:0 za Feyenoord. Ostalo je tako i nakon 90 minuta susreta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.