Ronaldo tražio pomoć od Barcelone?

Portugalac ima problema sa povredom mišića

Ronaldo tražio pomoć od Barcelone?

E. Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Cristiano Ronaldo, mogao bi zbog povrede propustiti revanš utakmicu protiv Manchester Cityja.

Ronaldo je povredu zadobio u utakmici protiv Villarreala, a nakon toga nije nastupio protiv Rayo Vallecana i Manchester Cityja. Iako se govorilo da je riječ o manjoj povredi, čini se da ipak nije tako.

Portugalac je upitan za revanš utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Mahcester Cityja što je veliki udarac za Kraljeve. U španski medijima danas se pojavila informacija da je Ronaldo pomoć tražio od ljutog rivala Barcelone.

Naime, doktorski tim katalonske ekipe poznat je kao najuspješniji u svijetu fudbala, te su povrede kod ovih doktora liječili mnogi sportisti. Navodno, Ronaldo je kontaktirao Barcelonu, te bi uskoro trebao obaviti preglede u ovom gradu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, Portugalac je odbio da uradi preglede kod doktora Real Madrida jer su oni prije nekoliko dana objavili da se radi o manjoj povredi, a na kraju se ispostavilo da nije tako.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi