Ronaldo Zidaneu: Mama ti je ku**a!

Skandal u kraljevskom klubu

Ronaldo Zidaneu: Mama ti je ku**a!

E. Čaušević

Real Madrid je u subotu osvojio samo bod na gostovanju u Las Palmasu (2:2) u okviru 6. kola La Lige.

Kraljevski klub je dvadesetak minuta prije kraja utakmice imao vodstvo od 2:1, ali su domaći uspjeli da izjednače i osvoje veliki bod. U centru pažnje ovog meča bili su Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo.

Naime, francuski stručnjak je odlučio u 72. minuti izvesti Portugalaca iz igre što je razbijesnilo Ronalda. Kada je sjeo na klupu Ronaldo je počeo dobacivati razne uvrede na račun svog trenera.

Španski mediji tvrde da je Ronaldo vrijeđao Zidanea, te da mu je rekao da mu je mama ku**a. Mediji u Španiji ovo su proglasili velikim skandalom, te svi s nestrpljenjem čekaju reakciju Zidanea i čelnih ljudi Real Madrida.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti