Salihović ne žali što nije prihvatio ponudu Bayerna

Odbio Bavarce

Salihović ne žali što nije prihvatio ponudu Bayerna

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Sejad Salihović kaže kako ne žali što je odbio Bayern.

Salihović je, dok je igrao za Hoffenheim, dobio ponudu Bayerna, ali je odlučio ipak da ostane vjeran "malom" timu s kojim je iz treće došao u Bundesligu.

"Ponuda Bayerna se ne dobiva svaki dan, ali ja ni danas ne žalim što sam je odbio. Znam i da bih profitirao i da bih otišao u jedan od najvećih klubova na svijetu, ali moja je želja bio Hoffenheim", otkrio je Salihović za Blick.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U Hoffenheimu je proslavljeni bh. nogometaš proveo devet godina i postigao je 67 pogodaka. Igrao je još za Herthu i za kineski Guzhou Renhe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi