Sampdoria spremila novu ponudu za Vietta

Napušta Atletico Madrid?

Sampdoria spremila novu ponudu za Vietta

E. Ganibegović

Sampdoria nastavlja da se bori za napadača Atletico Madrida Luciana Vietta, bez obzira na konkurenciju, koja je u vidu Monaca i Southamptona.

Italijanska ekipa odavno traga za novim napadačem, pa su se tako spominjala mnoga imena.

Sampdoriju je na početku ljeta napustio Luis Muriel, dok bi Patrik Schick, također mogao promijeniti sredinu. Navodno njegova nova destinacija će biti milanski Inter, pa zbog toga nije čudno što italijasnka ekipa traga za novim imenom. 

Sky Sport Italia prenosi kako je Sampdoria spremila 20 miliona eura za Vietta, nakon što je prva ponuda od 16 miliona eura odbijena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 23-godišnji Argentinac se vratio u Atletico nakon posudbe u Sevilli, ali se ne nalazi u planovima trenera Diega Simonea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi