Scholes: Bio bih očajan kada bih igrao za današnji United

Scholes kritikovao Van Gaala

Scholes: Bio bih očajan kada bih igrao za današnji United

Nekadašnji vezni fudbaler Manchester Uniteda Paul Scholes rekao je da bi bio očajan da je igrao u današnjoj utakmici protiv Sheffielda.

Napadač Uniteda Wayne Rooney je sa jedanaest metara u nadoknadi utakmice uspio svoju ekipu spasiti prave blamaže i remija protiv trećeligaša i to na domaćem terenu.

Ekipa Van Gaala nije uspjela niti jednu šansu da stvori u ovom meču, a bezopasni pokušaj Depaya sredinom drugog poluvremena navijačila na Old Traffordu ispratili su ovacijama jer je to bio prvi šut prema golu.

Paul Scholes je poznat kao osoba koja nema dlake na jeziku, a ovog puta su se na meti njegovih kritika našli fudbaleri 'današnjeg' Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kao fudbaler, morate nešto učiniti da bi digli publiku na noge. Danas je to uspio samo Depay šutem pored gola u 70. minuti. Ja bih bio očajan da mi ponudite dva ili tri dana da igram tako", rekao je Scholes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi