Sergio Ramos hvalio Mbappea

Kapiten Real Madrida

Sergio Ramos hvalio Mbappea

Francuski fudbaler Kylian Mbappe dugo vremena se povezuje sa transferom u redove Real Madrida.

Inostrani mediji služe se različitim metodama kako bi pokušali doći do nekih informacija vezanih za ovaj transfer, a na njihovoj meti našao se i kapiten Reala Sergio Ramos. 

Njega su novinari upitai šta misli o Mbappeu, a on je naravno imao samo riječi hvale.

"Vidio sam ga na utakmici Lige šampiona koju smo igrali jedan protiv drugog prošle sezone. On je sjajan igrač sa nejerovatnim potencijalom. Veoma je brz i dobar je kada je u pitanju postizanje golova. On će se boriti s najboljima", rekao je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Mbappe ima samo 18 godina, a osim Reala za njegove usluge zainteresovane su brojne ekipe među kojima su Arsenal i PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi