Sidibe završio u bolnici pred duel s Borussijom
Foto: EPA

Zbog upale slijepog crijeva

Sidibe završio u bolnici pred duel s Borussijom

M. Šljivak

Fudbaler Monaca Djibril Sidibe završio je u bolnici pred duel četvrtfinala Lige prvaka protiv Borussije iz Dortmunda.

Sjajni defanzivac Kneževa imao je simptome upale slijepog crijeva i on je hitno hospitalizovan nakon utakmice protiv Angersa u prvenstvu Francuske.

Srećom, većih posljedica za njega neće biti. Ljekari su na vrijeme reagovali i Sidibe će samo kraće vrijeme pauzirati, a na njega trener Leandro Jardim neće moći računati u duelu četvrtfinala Lige prvaka protiv Borussije u Dortmundu.

Ipak, Sidibe bi uskoro trebao biti potpuno spreman za sve napore i njega ćemo do kraja sezone i dalje gledati u sjajnoj ekipi Monaca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sidibe je član Kneževa postao prošlog ljeta. Stigao je iz Lillea za 15 miliona eura, a interesantno je to da je zbog ovog tima odbio londonski Arsenal i na kraju je vjerovatno napravio pravi potez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti