Silva: Ne možete uvijek pobjeđivati sa 7:2 ili 6:1
Foto: EPA

Veznjak Manchester Cityja

Silva: Ne možete uvijek pobjeđivati sa 7:2 ili 6:1

S. Bošković

Veznjak Manchester Cityja Bernardo Silva tvrdi da on i njegovi suigrači neće uvijek upisivati lake pobjede. 

Građani su ove sezone u posljednjih 10 utakmica postigli 39 golova, a tim Pepa Guardiole još ne zna za poraz.

Unatoč odličnoj formi tima s Etihada Silva tvrdi da će se City u nastavku sezone ustupiti "komplicirane" utakmice, pogotovo kad dođe zima. 

"Ne možete uvijek slaviti s 7:0, 7:2 ili 6:1. Neke utakmice su teže od ostalih, ali uvijek su najbitnija tri boda i da se nastavi pobjeđivati", rekao je Silva, pa je dodao: 

"Kada se navikne da pobjeđujete sve odmah postane lakše, od atmosfere na tribina i do svega ostalog i to je ono što pokušavamo postići". 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City narednu utakmicu igra danas u Liga kupu protiv Wolverhampton Wanderersa. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi