Situacija sa Đurićem kvari planove Ceseni

Tvrde italijanski mediji

Situacija sa Đurićem kvari planove Ceseni

Teme:

Čelnici Cesene pomirili su se s činjenicom da će Milan Đurić promijeniti sredinu u ljetnom prijelaznom roku. 

Korpulentni napadač je svojim nastupima u dresu Cesene i reprezentacije BiH zainteresovao nekoliko evropskih klubova, međutim, ako je vjerovati pisanju italijanske štampe, još niko nije poslao konkretnu ponudu. 

To u ovom trenutku stvara veliki problem Ceseni. Čelnici kluba računaju da zarađenim novcem od eventualne prodaje krenu u slaganje momčadi za novu sezonu, ali planove kvari činjenica da je Đurić i dalje član kluba. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom na Đurićeve igračke kvalitete, uvjereni smo da ponuda neće izostati te da će ovog ljeta napraviti iskorak u karijeri. Kao zainteresovani klubovi spominju se Palermo, Chievo, AEK, Stuttgart, Middlesbrough... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi