Skibbe za duel s BiH pozvao dvojicu debitanata
Foto: EPA

Bliži se susret u Zenici

Skibbe za duel s BiH pozvao dvojicu debitanata

Grčki selektor Michael Skibbe za predstojeći duel protiv Bosne i Hercegovine pozvao je dvojicu debitanata. 

Iako ovaj njemački stručnjak još nije službeno saopštio na koje će igrače sve računati protiv naše zemlje, Sturm iz Graca je na svojoj stranici potvrdio kako je poziv dobio igrač ovog kluba Babis Lykogiannis.

Za Lykogiannisa, koji je prethodno nastupao za omladinske selekcije Grčke, ovo je prvi poziv u "A" vrstu.

"Oduvijek sam želio igrati za svoju zemlju. Pred nama je jako važna utakmica u junu protiv Bosne i Hercegovine i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje", kazao je Lykogiannis. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Osim Lykogiannisa, na popisu selektora Grčke će se naći i mladi napadač Anastasios Donis, koji nastupa za Nicu kao posuđen igrač Juventusa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi