Slaven Bilić na ljeto napušta West Ham

Neće mu ponuditi novi ugovor

Slaven Bilić na ljeto napušta West Ham

E. Čaušević

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić ove sezone ima dosta problema u West Hamu, te će prema svemu sudeći napustiti ovaj klub ovog ljeta.

Bilić je prošle sezone s West Hamom bio jedno od najprijatnijih iznenađenja, ali londonski klub ove sezone ne igra ni približno kao prošle. Bilić je u West Ham stigao iz Bešiktaša, te je sa ovim klubom potpisao trogodišnji ugovor.

Njegov ugovor ističe na kraju ove sezone, a engleski mediji prenose da hrvatskom stručnjaku neće biti ponuđen novi ugovor. Kako piše Telegraph čelnici West Hama odlučili su da neće produžiti saradnju s Bilićem i na ljeto će potražiti novog trenera.

Prije nekoliko mjeseci govorilo se da je za Bilića bio spreman novi ugovor, ali da su se čelnici West Hama predomislili u posljednjem trenutku. Još uvijek nije poznato da li Bilić ima nekih drugih ponuda za nastavak svoje trenerske karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi