Spalletti narednog ljeta dobija sjajno pojačanje?

Navijači će biti oduševljeni

Spalletti narednog ljeta dobija sjajno pojačanje?

Ekipa Intera na samom početku ove sezone djeluje veoma dobro, a novi trener Luciano Spalletti radi sjajan posao otkad je došao iz Rome.

Nerazzurri su na samom početku ove sezone zabilježili tri pobjede iz isto toliko mečeva u Seriji A i trenutno su uz Juventus i Napoli jedina ekipa koja ima takav učinak. 

Ono čemu se možda još više raduju navijači ovog kluba je činjenica da se sa njihovom ekipom povezuje sjajni njemački reprezentativac Mesut Ozil. On navodno narednog ljeta namjerava napustiti Arsenal, a The Sun piše kako bi naredna destinacija mogao biti upravo Inter. 

Olakšavajuća okolnost za italijansku ekipu je činjenica da Ozilu na kraju ove sezone ističe ugovor i da ne bi morali ništa platiti za njega. Naravno, uz pomoć novih kineskih vlasnik, sigurnoje da bi Arsenal mogao izdvojtii dosta novca za platu ovom fudbaleru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da su za Ozila, osim Intera, zainteresovane i ekipe Manchester Uniteda i Fenerbahčea. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi