Sprema li se spektakularan transfer?
Foto: EPA

United i Chelsea nude veliki novac

Sprema li se spektakularan transfer?

M. Šljivak

Zvijezda Juventusa, Paul Pogba, narednog ljeta će biti jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu.

Prema navodima engleskih medija, Chelsea i Manchester United spremaju astronomske ponude za fantastičnog Francuza.

Oba tima su spremna izdvojiti nevjerovatnih 90 miliona eura za 21-godišnjeg fudbalera, čime bi Francuz postao jedan od najplaćenijih igrača svih vremena.

Pogba je profesionalnu karijeru počeo u Unitedu 2011. godine, ali kod legendarnog Alexa Fergusona nije dobio pravu šansu.

Odlučio se na odlazak u Juventus, gdje je postao jedan od najboljih veznih igrača svijeta, ali bi na ljeto ponovo mogao obući dres Crvenih đavola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, i Chelsea ima ozbiljnu namjeru da dovede Pogbu, te će biti interesantno vidjeti hoće li sjajni veznjak karijeru nastaviti na Ostrvu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.