Stoke pokazao interesovanje za igrača Arsenala

Chamberlain napušta Emirate?

Stoke pokazao interesovanje za igrača Arsenala

E. Ganibegović

Alex Oxlade-Chamberlain se ovog prijelaznog roka povezivao sa velikim brojem klubova iz Engleske, a sada je i Stoke City pokazao svoje interesovanje. 

Stoke City je prodao Marka Arnautovića West Hamu, sada su u potrazi za imenom koje će biti zamjena za austrijskog asa, a igrač koji se spominje jeste Alex Oxlade-Chamberlein. 

Špekulacije oko prelaska Chamberleina se nastavljaju, najprije se povezivao sa Chelseajem, Liverpoolom kao i Manchester Cityjem, a sada je tu i Stoke City.

Kako prenose engleski mediji Stoke City je spreman poslati ponudu od 25 miliona funti i na taj način oboriti rekord najskupljeg pojačanja u historiji kluba.

Engleskom reprezentativcu je ostala još jedna godina ugovora sa Topnicima, međutim Wenger želi da ostane i produži ugovor, ali Stoke želi da ga silno angažuje.

Chamberlein nije standardan u sastavu Wengera, tako da je njegov odlazak iz kluba realna opcija, a da li će to biti Stoke City saznat ćemo uskoro. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi