Sušić dobio veliku konkurenciju u borbi za posao

U savezu pucaju na visoko

Sušić dobio veliku konkurenciju u borbi za posao

U krovnoj krući alžirskog fudbala intenzivno tragaju za novim rješenjem na selektorskoj poziciji. 

Nakon što je nedavni remi sa Kamerunom koštao posla Milovana Rajevca, afrička reprezentacija je u aktivnoj potrazi za novim selektorom i čini se da čelnici tamošnjeg saveza pucaju visoko. Jako visoko. 

Kao jedan od kandidata za klupu Alžira je isturen Safet Sušić. Za selektorsku poziciju legendarni bosanskohercegovački fudbaler je itekako zainteresovan, međutim čini se da će imati ozbiljnu konkurenciju u liku Rudija Garcije. 

Italijanski mediji su objavili da je jedan od kandidata za klupu Alžira i Garcia koji je bez angažmana od januara, kada je dobio otkaz u Romi. Francuz je ranije povezivan sa Interom, West Hamom i Marseilleom, međutim na kraju je sve ostalo na špekulacijama i nema sumnje da će razmotriti ponudu ako se Alžirci dobro otvore. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vrlo neizvjesna misija je pred Alžirskim savezom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi