Sušić: Ne mislim da je ovo potpuni krah Barcelone

Nekadašnji selektor o utakmici LP

Sušić: Ne mislim da je ovo potpuni krah Barcelone

S. Mlaćo

Nogometaši PSG-a u utorak su na svom Parku Prinčeva deklasirali Barcelonu sa 4:0, a ovom susretu će se sigurno dugo pričati.

 Prvi susret osmine finala Lige Prvaka ostat će upamćen po blistavoj partiji tima iz Franuske, a svoj komentar o ovom susretu za Sportske novosti dao je i igračka legenda Parižana, nekadašnji selektor naše reprezentacije Safet Sušić. 

Sušć je nedavno preuzeo turski Alanyaspor, a ističe da je šokiran igrom nogometaša PSG-a.

"He, he, vidite kako se sve odigralo. Nevjerojatna utakmica. Gledao sam i imao osjećaj da igraju seniori protiv veterana, nevjerojatno, istakao je Sušić, te nahvalio domaće. 

"Ma, svi su odigrali vrhunski, savršeno, jasno da treba izdvojiti Di Mariju i njegova dva gola, dva remek-djela. No, PSG je dobio bitku u sredinu terena, Veratti i Rabiot su bili maestralni. Znate, gledao sam utakmicu u društvu prijatelja i pitali smo se zašto ne igra Iniesta, a onda se iznenadili kad je dobio loptu, ha, ha. Pa čovjeka nismo vidjeli 90 minuta, Messi je također odigrao jako loše. Zapravo, nitko osim Neymara nije pokazao ništa, on tek nešto malo. Ne, stvarno nisam vjerovao da PSG može tako odigrati".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Imao je šta popularni Pape reći i za igru Barcelone.

"Ne znam je li to kraj ove Barcelone, je li vrijeme za remont. Mislim da je ipak to bila slaba večer, ovakvo izdanje nije pravilo već rijetki izuzetak. Ali, da toj momčad treba svježa krv, to svakako. Baš sam gledao tko je sve na klupi, osim Rakitića ja sam tamo jedva čuo za ijednog igrača. Barceloni trebaju promjene, ali ne mislim da je ovo sad potpuni krah. Mogu i oni u uzvratu odigrati pravu utakmicu, obraniti čast", dodao je Sušić u razgovoru sa hrvatskim kolegama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi