Tako jednostavan, a tako dobar
Foto: EPA

Dres Francuske za Mundijal

Tako jednostavan, a tako dobar

E. Čaušević

Reprezentacije koje su izborile plasman na Svjetsko prvenstvo narednog ljeta već lagano se pripremaju za ovo takmičenje.

Početkom ovog mjeseca Adidas je odlučio da bude prvi koji će predstaviti nove dresove u kojima će reprezentacije koje zastupa ova njemačka kompanija nastupati u Rusiji. To je ponukalo i Nike da se "baci" na posao, a prvi dres koji je procurio u javnost jeste dres Francuske.

Naime, na internetu su se pojavile slike dresa viceprvaka Evrope u kojima će igrači ovog tima nastupati na Mundijalu u Rusiji. Kao i obično dres Francuske je poprilično jednostavan, ali ponovo je oduševio navijače ove reprezentacije. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi