Oprašta se od Stamford Bridgea

Terry poslao emotivnu poruku navijačima Chelseaja

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja dočekuju danas na Stamford Bridgeu ekipu Sunderlanda u okviru posljednjeg kola engleskog Premiershipa.

Chelsea je prije dva kola osigurao titulu prvaka Engleske koju će igrači ovog kluba zajedno s navijačima danas proslaviti na Stamford Bridgeu. Međutim, današnji dan bit će dosta emotivan za sve navijače Plavaca jer je ovo posljednja utakmica Johna Terryja na ovom stadionu.

Terry je nedavno saopštio da će na kraju ove sezone napustiti Chelsea u koji je stigao prije 22 godine. Kapiten Plavaca će danas odigrati posljednji meč u dresu Chelseaja na Stamford Bridgeu, a pred početak meča poslao je emotivnu poruku navijačima londonskog kluba.

"Zahvaljujem vam se na svemu što ste uradili za mene tokom svih ovih godina. Bodrili me kada nije išlo baš najbolje. Čuti da pjevate moje ime mi je dalo osjećaj da sam najbolji defanzivac na svijetu. Svi igrači će reći da bez vas klub ne znači ništa. Kada sam došao sa 14 godina nikada nisam sanjao da ću postići sve ovo. Današnja utakmica će biti veoma posebna i emotivna za mene i moju porodicu. Uvijek ću biti navijač Chelseaja", poručio je Terry.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti