Težak lom noge Juniora Fernandesa u duelu sa Splitom

Kakav peh

Težak lom noge Juniora Fernandesa u duelu sa Splitom

Umjesto da o Fernandesu nakon jučerašnjeg trijumfa Dinama govorimo kao jednom od junaka obzirom na odličnu igru i pogodak, na pomenutom derbiju Fernandes je na kraju postao tragičar. 

Zaradio je tešku povredu i hitno je prebačen u splitsku bolnicu zbog loma noge. Na Čileanca je startao defanzivac Rugašević, s leđa, grubo, a posljedice su bile teške po nesretnog Fernandesa.

Rugašević je za ovo dobio drugi žuti, odnosno crveni karton, a prije njega glupost je napravio Belle koji je uspio u istoj minuti dobiti dva žuta kartona zbog prigovora.

Najprije se žalio pomoćniku, a potom i glavnom arbitru Bebeku koji ga je poslao u svlačionicu. Split je tako u dvije minute ostao bez dvojice igrača.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.