Trener Osijeka: Nedostajalo je sreće

Osijek ispao iz Evropske lige od Austrije iz Beča

Trener Osijeka: Nedostajalo je sreće

D. Rakanović

Fudbaleri Osijeka završili su svoj evropski put u play-offu za Evropsku ligu. 

Osijek je u revanšu u St. Poltenu pobijedio bečku Austriju s 1:0, ali zbog poraza 1:2 s Gradskog vrta to nije bilo dovoljno za prolazak u grupnu fazu.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Gabrijel Boban u 62. minuti, a deset minuta prije kraja susreta isti igrač imao je sjajnu priliku, ali je iz odlične pozicije šutirao pored gola. 

Trener Osijeka Zoran Zekić je nakon susreta istakao da je ponosan na svoje igrače. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ponosan sam na naše igrače, ekipu i klub. Nedostajalo je sreće. Nažalost, neću spavati ovu noć. Očekivao sam više od našeg veznog reda, ali s vremenom oni će biti bolji. Sada se okrećemo hrvatskoj ligi", rekao je Zekić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi