Viviani: Nije nemoguće da Roma proda Džeku

Bh. reprezentativac pod velikim pritiskom

Viviani: Nije nemoguće da Roma proda Džeku

Italijanski menadžer Valentino Viviani sa velikim zanimanjem prati situaciju u Romi. 

Roma je u novu sezonu ušla sa ciljem da konačno osvoji Scudetto, međutim loši rezultati pod vodstvom trenera Rudija Garcije rezultirali su padom na prvenstvenoj tabeli i rimski klub trenutno zauzima tek petu poziciju.

Viviani, koji je poznato ime u italijanskoj sportskoj javnosti, smatra da Romi sa Spallettijem dolaze bolji dani. 

"Nisam iznenađen što je trener kao Spalletti preuzeo Romu. On je jedan od rijetkih koji u potpunosti razumije fudbalsku igru, ne eksperimentiše puno, a i Roma unatoč brojnim problemima igra dobro pod njegovim vodstvom", kazao je Valentino Viviani za IlSussidiario.net, te pohvalio El Shaarawyja. 

"To je fudbaler koji posjeduje veliki talenat i nemoguće je da zaboravi igrati. Vjerujem da može postati oslonac nove Rome, jer se savršenu uklapa u Spallettijevu igru. Roma je napravila dobar potez i dovođenjem Perottija."

Nezaobilazna tema u razgovoru sa Vivianijem bio je Džeko. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako Džeko ne uspije pronaći mjesto u Spallettijevom timu, vjerujem da će ga Roma onda prodati na kraju sezone", zaključio je Viviani na kraju razgovora.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi