Vratio se u Rusiju: Božović ima novi klub

Doskorašnji trener Zvezde

Vratio se u Rusiju: Božović ima novi klub

Crnogorski stručnjak Miodrag "Grof" Božović vratio se u Rusiju. 

Božović je nakon epizode u Crvenoj zvezdi odlučio da se vrati u Rusiju, gdje je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri radio desetak godina, a novi njegov klub je tamošnji prvoligaš Arsenal iz Tule. 

Ovaj klub je na svojoj zvaničnoj stranici saopštio kako je Božović stavio paraf na jednogodišnji ugovor, uz opciju produženja saradnje na još jednu sezonu. 

"Sretni smo što smo uspjeli da angažujemo takvog stručnjaka. Klub će dobiti četiri do pet pojačanja, a posao je već završen. Nećemo imati problema kao prošle sezone jer se radi o velikom treneru", saopštili su iz Arsenala.

Arsenal je inače prošle sezone jedva izborio opstanak, nadigravši drugoligaša Jenisej u baražu zahvaljujući golu u gostima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi